Mattrs er en konsulentvirksomhed, som supporterer virksomheder og organisationer, således at deres indsatser indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø ikke blot implementeres for at skabe compliance, men faktisk skaber værdi.

Ideen bag Matters opstod grundet erfaring fra forskellige organisationer og virksomheder, hvor QHSE-indsatsen blev betragtet som "skal opgaver" og ikke værdiskabende i sig selv. Tanken var, at denne opfattelse burde kunne ændres, da der er så meget værdi at hente ved at lede sin organisation i den rigtige retning, så produkter og ydelser leveres i den rette kvalitet på en bæredygtig måde, også uden at gå på kompromis med arbejdsmiljøet for den enkelte ansatte.

Matters – not just another change - fordi indsatsen betyder noget og ikke blot er endnu en ligegyldig ændring.


Om Tanya Sørensen

Tanya Sørensen er stifter og ejer af Mattrs. Hun har mange års erfaring og know-how indenfor Kvalitet, Miljø og Arbejdsmiljø, både som øverste QHSE leder i forskellige virksomheder samt som tidligere konsulent og faglig leder hos Teknologisk Institut.

Tanya Sørensen har stor erfaring med ledelse, rådgivning og undervisning indenfor QHSE. Hun har løftet QHSE niveauet i mange virksomheder og organisation både ved implementering af strategier, kulturændringer og ledelsessystemer, men også ved træning af organisationens egne medarbejder, således at de kunne løfte opgaverne internt.

Tanya er uddannet civilingeniør i materialer og procesteknik og har en lang række certificeringer herunder Lead Auditor i ISO 9001, 14001 og 45001, Six Sigma Black Belt samt APQP core tools.

Se desuden Tanya Sørensens LinkedIn profil.