Videreuddannelse er en afgørende faktor for udvidelse af din horisont indenfor QHSE, så du kan skabe mere værdi i din organisation. Deltagelse på åbne kurser hos Mattrs giver dig en unik mulighed for sparring med andre virksomheder.

Mattrs tilbyder i samarbejde med Teknologisk Institut en lang række kurser herunder.

 • Kvalitetskoordinator
  Ønsker du målrettet at arbejde med værdiskabende kvalitet? Så er kurset Kvalitetskoordinator netop noget for dig. Du får en grundlæggende viden om kvalitetsarbejdet og gængse kvalitetsværktøjer til direkte anvendelse i dit daglige arbejde.
 • ISO 9001:2015 kvalitetsledelsessystemer
  Få en detaljeret gennemgang af standardens krav, og hvordan disse kan efterleves til værdiskabelse for organisationen. Der tilbydes desuden virksomhedskurser indenfor ISO 14001:2015 Miljøledelse og ISO 45001:2018 Arbejdsmiljøledelse, kontakt Mattrs.
 • IATF 16949:2016 Ledelsessystemer
  Få en grundig gennemgang af standardens krav samt indsigt i de mange fordele, der er forbundet med implementering af standarden.
 • PPAP – knæk koden
  Få et godt indblik i PPAP (Production Part Approval Process) - en struktureret godkendelsesproces til sikring af produktkvalitet samt opbygning af partnerskaber mellem kunde og leverandør.
 • Risikoledelse
  Korrekt håndtering af risici sikre både din virksomhed mod uventede overraskelser, samtidig med at din virksomheds konkurrenceevne styrkes.
 • Træning i intern auditering
  Skab værdi i din virksomhed med et kursus i intern auditering, der fokuserer på effektiv implementering og udvikling af organisationens ledelsessystem.
 • Træning i intern auditering af miljø og arbejdsmiljø
  Audit er et vigtigt middel til at sikre, at miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemerne fungerer i praksis, og bør derfor gennemføres med jævne mellemrum. Interne audit sikrer samtidig, at virksomheden kan overholde og imødekomme interne og eksterne krav til miljø og arbejdsmiljø.
 • Six Sigma Green Belt og Yellow Belt
  Få redskaber til at spotte og implementere forbedringer, som hjælper din organisation med at udvikle og levere produkter eller services i den rette kvalitet.


Få et samlet overblik over QHSE relaterede kurser, som udbydes i samarbejde med Teknologisk Institut, på Kursusportalen.

Virksomhedstilpassede kurser

Alle kurser tilbydes også som virksomhedstilpassede kurser, kontakt Mattrs.